Szervizregisztráció

Adatai kitöltésével itt jelentkezhet a Látni és látszani országos közlekedésbiztonsági kampány XMEDITOR által meghirdetett, és az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság által támogatott világítás-ellenőrzési szervizakcióra. A szervizakció 2016. október 15-től december 10-ig tart. Az akcióban csak regisztrált szervizek vehetnek részt. Részletekért lásd: Általános Szerződési Feltételek.


Díjmentes regisztráció:

Amennyiben regisztrál, és részt vesz az akcióban azzal, hogy térítésmentes ellenőrzést biztosít az autóvezetők számára, akkor a következő egységcsomagot kapja:

  • 50 db bianco igazoló lap a láthatósági és látási paramétereknek megfelelő gépjárművek részére (közúti ellenőrzés esetén felmutatandó);
  • a regisztrációs felületről letölthető kommunikációs és marketing anyagok, melyeket a saját közösségi és online, valamint offline kommunikációs csatornáin használhat;
  • a szerviz neve és címe felkerül a kampányhonlap megye- és városszűrővel ellátott szervizkeresőjébe.

 


Tevékenységi kör

Egyéb információk

Postázási információk: Amennyiben Ön szeptember 21-ig regisztrál, illetve erre a határidőre megérkezik hozzánk a regisztrációs díj, mi garantáljuk, hogy a Látni és látszani egységcsomagot az akció kezdetéig, október 1-ig postai úton elküldjük. Szeptember 21. utáni regisztrációt követően a csomagot 10 napon belül postára adjuk.

0 Ft