Szervizregisztráció

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT 

AZ ORFK-OBB ÁLTAL MEGHIRDETETT 2019 ÉVI, ŐSZI „LÁTNI ÉS LÁTSZANI - EGYMÁSÉRT” KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI AKCIÓ CÉLJÁVAL EGYETÉRTEK ÉS AZ AKCIÓBAN VÁLLALKOZÁSOM – 


A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ESZMÉJÉT MAGUNKÉNAK TUDVA – ÖNKÉNTESEN RÉSZT VESZ. 


Vállaljuk, hogy ügyfélkörünkben nagy figyelmet fordítunk arra, hogy tovább erősítsük a közlekedésbiztonság elsőrendű fontosságának tudatosulását, megerősítve az ezért való gépjármű üzemeltetői felelősség alapvető jelentőségét. 

Vállaljuk, hogy a szervizműveletek, illetve a javítás során:
 

  • kiemelt figyelmet fordítunk minden közlekedésbiztonságot meghatározó elem vizsgálatára,
  • az esetleg tapasztalt rendellenességekre felhívjuk a figyelmet,
  • kihangsúlyozzuk a javítás szükségességét,
  • tanácsokkal szolgálunk a közlekedésbiztonságot érintő kérdésekben. 


Vállaljuk, hogy őszi közlekedésbiztonsági átvizsgálásra hozzánk forduló autósokat teljes körűen kiszolgáljuk, a közlekedésbiztonsági átvizsgáláson belül kiemelt figyelmet fordítva a járművilágítás „látni és látszani” valamennyi elemére. Lehetőségeinkhez mérten saját akciókat is kezdeményezünk, ennek kedvezményszintjét meghirdetjük. 


Egyben hozzájárulok, hogy a társadalmi felelősségvállalási nyilatkozatot aláíró vállalkozásokat tartalmazó nyilvános cégjegyzékbe felvegyenek, az akció honlapján szervizszolgáltatási adatainkkal megjelenjek. Számunkra az akciót támogatók szakmai, illetve tájékoztató anyagot küldjenek. 

 

A „Látni és látszani” akció kapcsolattartója:

A VÁLLALKOZÁS KÖZZÉTEHETŐ ADATAI:

Vállalt szolgáltatás

Az átvizsgálást követőn a szerviz igazolólapot ad (kitöltve, lepecsételve) abban az esetben, ha a gépjármű megfelel1 a látás és láthatóság műszaki követelményeinek.


1 Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és nem helyettesíti a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét.